"Ζήσαμε 2,5 χρόνια μαζί, αλλά χωρίσαμε για λόγους σοβαρούς!"


Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι

Εμείς, για τον Γιώργο Σαμπάνη και την Άννα Πρέλεβιτς, αυτά που μαθαίναμε ήταν ότι ετοιμάζουν τον γάμο τους. Ξέραμε μάλιστα ότι έμεναν μαζί στο σπίτι του τραγουδιστή στην Αργυρούπουλη, οπότε ήταν θέμα χρόνου να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Μέχρι που στις 21 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες που ήθελαν τον τραγουδιστή και το μοντέλο να μην είναι πια μαζί! Μέχρι τώρα κανένας από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει την πληροφορία, μέχρι που ο Γιώργος, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People, όπου μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Άννα.


«Η Άννα είναι σεμνή, διακριτική και αξιοπρεπής. Περάσαμε πολύ καλά μαζί, αλλά στις αρχές του καλοκαιριού χωρίσαμε για κάποιους σοβαρούς λόγους. Κάναμε μια προσπάθεια επανασύνδεσης, αλλά δεν ευδοκίμησε. Ζήσαμε μαζί δυόμιση χρόνια και είναι από τις πιο όμορφες σχέσεις της ζωής μου. Κρατάω αυτό», λέει, χωρίς ωστόσο να αφήνει περιθώρια επανασύνδεσης. «Νιώθω πολύ καλά και δεν θα έκανα πισωγύρισμα γιατί δεν το θεωρώ σωστό. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δύσκολες και θέλουν ταλέντο. Για να κάνεις μια σχέση πρέπει να ξέρεις να ζητάς συγγνώμη, να ξέρεις να μιλάς. Η πορεία των δικών μου σχέσεων, δείχνει πως μάλλον κάνω κάτι λάθος, αλλά πραγματικά κάνω ότι μπορώ. Αν βρεθώ παντρεμένος με παιδιά και η σχέση μου κρατήσει για πάντα, θα σου κοκορεύομαι πως τα κατάφερα».

marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου