Τους τσακώσαμε! Πασίγνωστοι Έλληνες ηθοποιοί είναι ζευγάρι -Δείτε ποιοι είναι


Καινούργιος καλλιτεχνικός έρωτας στην πόλη…
Τους δυο ηθοποιούς έφερε κοντά το έργο που πρωταγωνιστού και από τότε έγιναν αχώριστοι! Ο λόγος για τον Ορέστη Τζιόβα, ο οποίος όπως όλα δείχνουν ζει ένα δυνατό love story με την κούκλα ηθοποιό Παναγιώτα Βλαντή.


Οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, ωστόσο λίγο πριν την πρεμιέρα τους απαθανατίστηκαν πριν από τον φωτογραφικό φακό σε γνωστό πολυκατάστημα των βορείων προαστίων , όπου ήπιαν καφέ και συζήτησαν. Η Παναγιώτα φορούσε μαύρη midi φούστα, blazer και μπρονζέ γόβες κι έχει νέο look στα μαλλιά της, ενώ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη. Η Βλαντή, όπως αναφέρει το ciao, είναι μια ηθοποιός που δεν αποασχολεί με την προσωπική της ζωή κρατώντας την επτασφράγιστο μυστικό.


Από την άλλη ο Ορέστης είχε απασχολήσει έντονα τα media με τον δεσμό που διατηρούσε πριν χρόνια με την Κατερίνα Παπουτσάκη τονίζοντας ωστόσο ότι μετάνιωσε για τη δημοσιότητα που πήρε. «Είναι δίκοπο μαχαίρι. Καμιά φορά δεν το ελέγχεις. Όταν επέλεξα να είμαι με την Κατερίνα, την οποία ερωτεύτηκα, υπήρξαν κάποιες παράπλευρες απώλειες», είχε δηλώσει.




Youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου